Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

GUUS DOGGEN

De liefde voor het Nederlandstalig lied is hem met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn tienerjaren begint Guus steeds vaker en beter mee te zingen met het repertoire van diverse Nederlandstalige zangers zoals Frank van Etten, Jannes, Grad Damen, Wesley Klein, Ferry de Lits en ga zo maar door.

 

Tijdens kleine familiefeestjes bij zijn ouders thuis wordt aan Guus regelmatig gevraagd om te zingen; hij zingt dan met de artiest mee want orkestbanden heeft hij niet en de familie geniet met volle teugen.

Op 21 maart 2014 viert zijn vader Ad, zijn 50e verjaardag en krijgt een optreden van Johan Kettenburg aangeboden. Op verzoek van de familie zingt Guus samen met Johan het lied “Mijn zoon” van Willy Alberti. Iedereen is tot tranen toe geroerd, het was een enorm succes.

 

In juli 2015 treed Wesley Klein op bij het Dorpscafé, Guus trekt de stoute schoenen aan en zegt balorig tegen Wesley: ‘Wij gaan straks samen een liedje zingen’. En zo gebeurde het, Guus zong samen met Wesley. Deze was dusdanig onder de indruk van Guus zijn stem dat hij het advies gaf om ermee verder te gaan.

 

Nu 2019 is het tijd voor Guus op het goed aan te pakken en zich verder professioneel te gaan vormen binnenkort gaat Guus de studio weer in en gaat hij Nederland ontdekken.

 

Programma overzicht